| macho | Дата: Середа, 12.11.2008, 22:53 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Псалом 90 - Той, кого проживання в сокровенной близькості зі Всевишнім, в тіні Слави Всемогутнього Іскупітеля має обитель і нічліг
- Я постійно говорю до Господа: прібежіще моє й моя гірська фортеця. Мій Бог, вверяюсь що цілком
- Коли я перебуваю в Нього, Він рятує мене від спритно розставлені мережі, від катастрофи вируючих емоцій.
- Своєю присутністю і силою Він покриває мене, і стає наметом наді мною, під крилами Його я знаходжу прібежіще і притулок! Броня та щит Його вірність!
- Душа моя! Не бійся жаху демонів нічного, стріли ангела смерті, летить удень, погибелі у темряві ходить, армії демони, що опустошающей при світлі дня!
- Коли ти перебувати з Господом, падає тисяча їх по ліву сторону твою, і десять тисяч праворуч від тебе! До тебе ж не наблизилися і не зашкодять.
- Тільки очима своїми будеш дивитися і бачити як гинуть безбожні.
- Коли відкривається Йому: Ти, Господь, прібежіще моє, довіряю Тобі!. Ти на мешкання своїм робиш Всевишнього.
- Не станеться з тобою зла і йому не будеш подвластен; ні поразку, ні демони не наблизиться до оселі твоєму, бо Анголів Своїх Він посилає до тебе тебе стерегти на всіх дорогах твоїх
- На своїх могутніх руках вони піднімають і несуть тебе, щоб ти не розбився об камінь, покладений лукавим під своїми ногами!
- Ти наступати на дитинчати лева і на кобру. Попіраешь подібного до лева і змію!
- Коли ти перебуває зо Мною в тісному близькості, я ізбавляю тебе! Ти будеш жити зі Мною в недосягаемом місці, коли пізнаєш Ім'я Моє!
- Ти зовешь Мене, і Я отклікаюсь. Я Сам з тобою у випробуваннях. Визволяю і прославляю тебе.
- Довготи днів насищаю тебе, і являю тобі торжество Моє, і спасіння!
|
| |
|
|