Форум
Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 23.11.2009, 00:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Релігія і наука » Релігія і мас-медіа » Релігійна журналістика як фах (розкажіть вашу думку...)
Релігійна журналістика як фах
machoДата: Неділя, 23.11.2008, 09:22 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Хто як думає -- що головне в релігійній журналістиці? Якими мають бути представники цієї професії?

Особисто я вважаю, що релігійний журналіст повинен насамперед вміти з розумінням ставитись до помилок інших людей. Крім того -- йому потрібна гарна освіта: без якісної, фундаментальної та різносторонньої освіти релігійний журналіст навряд чи зможе гідно виконувати покладені на нього обов'язки. Ще терплячість, впевненість у собі, вміння бачити цілісну картину суспільного життя, робити висновки та давати правильні оцінки. Все це у сумі формує ту основу, на якій стає можливим працювати в сфері релігійної журналістики.

АнестіДата: Четвер, 18.12.2008, 17:38 | Сообщение # 2
Рядовий
Релігійний журналіст повинен бути однієї жони муж, не п'яниця, добрий, справедливий, лагідний. А також мати гарне прізвище, бо якщо ти Іванов чи Вовочкін, то тоі краще не релігійною журналістикою займатися, а в черзі до паспортного столу стояти з заявою про зміну прізвища.

machoДата: Четвер, 18.12.2008, 21:33 | Сообщение # 3
Admin
2 Анесті

Як я зрозумів ти про мене... Щож небуду стояти за паспортним столом, бо я вже його давно маю... Ти несудя і несуди несудимою будеш! ...Час покаже своє!

Форум » Релігія і наука » Релігія і мас-медіа » Релігійна журналістика як фах (розкажіть вашу думку...)
Сторінка 1 з 11
Пошук: